Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Tokat'ta Özel Güvenlik Görevlilerine Eğitim Verildi

TOKAT'ta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından spor müsabakalarında görev yapacak olan özel güvenlik görevlilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Tokat'ta Özel Güvenlik Görevlilerine Eğitim Verildi
Tokat'ta Özel Güvenlik Görevlilerine Eğitim Verildi İsmail Kutlu
Bu içerik 1331 kez okundu.

Gaziosmanpaşa Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde, açılış konuşmasını İl Emniyet Müdür Yardımcısı Musa Bozkurt lüks izmir. Bozkurt, konuşmasında; “Biz, futbol karşılaşmalarını toplumsal hareket olarak değerlendirmeliyiz. Maç izlemeye gelenleri de bir toplumsal grup olarak görmeliyiz. Özel güvenlik görevlisi polisin dışarıda verdiği hizmeti daha verimli hale gelmesi için kurulan bir teşkilatın parçasıdır. O yüzden özellikle maçlarda, yani müsabakalarda sizin lüks izmirğınız görev hayli önemlidir. Bir müsabaka öncesi, esnası ve sonrasından oluşur. Sizler bu iç kısımda da görevlisiniz. Yani maç başlamadan önce, maç esnasında ve maç sonrasında göreviniz devam ediyor olacak. Müsabaka sonrasında taraftarların ve misafir takımın alandan ayrılmasına kadar sizlerin görevi devam edecek. Misafir takım il sınırlarımızı geçene kadar bizim görevimiz bitmiş olmaz. Bu nedenle çok dikkatli hareket etmemiz gerekiyor. Ayrıca hitaplarınızda, tavrınızda ve davranışlarınızda özenli ve dikkatli olmanız gerekiyor. Şehrimize gelen misafirlere iyi ve doğru davranmak, işimizi iyi yapmak zorundayız.". Toplantı, özel güvenlik görevlilerinin yetkileri, spor güvenliği ve mevzuatı, grup dinamiği ve öfke kontrolü gibi konuların anlatılmasının ardından sona erdi.(Kaynak Hürriyet)

özel güvenlik görevlisi güvenlik görevlisi eğitim seminer verildi Tokat İl emniyet AA İHA DHA
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU