Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Acil serviste darba 1 yıl 3 ay

Adana'da bir hastanenin acil servisinde 4 özel güvenlik görevlisi ve bir çalışanı darbettikleri gerekçesiyle yargılanan 5 sanıktan 2'si bir yıl üçer ay hapis cezasına çarptırıldı.

Acil serviste darba 1 yıl 3 ay
Acil serviste darba 1 yıl 3 ay İsmail Kutlu
Bu içerik 1868 kez okundu.

Adana'da hastanenin acil servisinde 4 özel güvenlik görevlisi ve bir çalışanı darbettikleri gerekçesiyle yargılanan 5 sanıktan 2'si bir yıl üçer ay hapis cezasına mahkum edildi.

Adana 10. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya ara kararla tahliye edilen sanıklar Abdil U, Sefa U. ve Erol Y. ile tutuksuz yargılanan Filiz U, Mustafa U. ve müştekiler katıldı. 

Sanıklardan Abdil U, sanık Sefa U'nun oğlu ğunu ve olay günü kaza yapmasının ardından hastanenin acil servisinde tedavi gördüğünü söyledi. 

Güvenlik görevlilerinin kendilerini içeri almadığını belirten Abdil U, bunun üzerine tartışma çıktığını ve ardından da arbede yaşandığını ifade etti.

Erol Y. ise tartışma sırasında bir güvenlik görevlisinin küfrettiğini ve bu nedenle arbede yaşandığını ileri sürdü.

Filiz U. da acil serviste oğlunun yanında ğunu anlatarak, arbede sesini duyunca dışarı çıktığını ve kadın güvenlik görevlisinin kendisine tokat attığını iddia etti.

Diğer sanıklar ise olaya karışmadıklarını öne sürdü.

Müşteki güvenlik görevlisi A.D. sanıkların kendilerine küfrettiğini, müşteki E.E. de sanıklardan Filiz U'nun kendisine tokat attığını iddia etti.

Güvenlik görevlileri ve hastane çalışanı, sanıklardan şikayetçi olmadıklarını belirtti.

Mahkeme hakimi, sanıklardan Abdil U. ile Erol Y'yi "kasten yaralama" suçundan bir yıl üçer ay hapis cezasına mahkum etti. Sanıkların cezalarının ertelenip bir yıl denetim süresine tabi tutulmalarına hükmedildi.

Mahkeme, tüm sanıkların "hakaret" suçundan beraatine karar verdi. 

Adana'da Sefa U, 3 Mayıs'ta trafik kazası geçirdiği için kontrol amacıyla Seyhan Devlet Hastanesine kaldırılmış, Sefa U. ile 4 yakınının acil servisteki tartışma sırasında güvenlik görevlileri ile hastane çalışanını darbettikleri öne sürülmüştü.

Güvenlik görevlilerinin şikayetçi olması üzerine "basit yaralama, hakaret ve yaralama" suçlarından Abdil U. ve Erol Y'nin 17'şer yıl, Filiz U'nun 15 yıl, Sefa U'nun 12 yıl 6 ay ve Mustafa U'nun da 1 yıl 6 ay hapisle cezalandırılması istemiyle hazırlanan iddianame, Adana 10. Asliye Ceza Mahkemesince kabul edilmişti.(Kaynak ntv.com)

Acil servis darba 1yıl 3ay Hapis Özel Güvenlik Görevlisi Adana
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Pusulasakarya     2018-10-23 Güvenlik görevlisi görevi başında hani memurdu neden görevi başındaki memura mukavemetten değilde sadece basit yaralamadan dava açılıyor. Yasalar güvenlik adına guclendirilmeliki böyle olaylar yaşanmasın .
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU