Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Üniversite Rektörü Güvenlik Personeli ve Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, üniversitede görev yapan güvenlik personeli ve aileleri ile birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Üniversite Rektörü Güvenlik Personeli ve Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu
Üniversite Rektörü Güvenlik Personeli ve Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu İsmail Kutlu
Bu içerik 2703 kez okundu.

NEVÜ Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve eşi Sevda Bağlı, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Fatih Mehmet Sürmeli, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Ümit Eğribaş, güvenlik personeli, eşleri ve çocukları katıldı.



Kahvaltıyı düzenleyen yönetim ekibine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, bu tür etkinliklerin yönetim ile çalışanlar arasında sıcak aile ortamının sağlanması ve ikili ilişki bağlamında ise verimli çalışmalara öncülük etmesinden dolayı önemsediklerini belirtti.



Bağlı, “Bizler gerek yönetim, gerekse bütün çalışan personel ve öğrenciler ile birlikte büyük bir aileyiz. Bu ailenin başta huzur ve güvenliği birçok şeyden önce gelmekte.

Bugüne kadar bu huzur ve güvenliği en iyi şekilde sağlayan siz değerli güvenlik personeli arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

Sizlerin, sahip ğunuz disiplin ve ahlaki anlayış çerçevesinde çalışmalarınızı azimle sürdürmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.




Bağlı, daha sonra güvenlik personeli ve aileleriyle bir araya gelerek, kendileriyle sohbet etti.


 

Üniversite Rektörü Güvenlik Personeli Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU