Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Güvenlik-İş Sendikasından Kandil Mesajı

Türk-İş' e bağlı Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı Yönetim Kurulu adına Beraat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güvenlik-İş Sendikasından Kandil Mesajı
Güvenlik-İş Sendikasından Kandil Mesajı İsmail Kutlu
Bu içerik 1357 kez okundu.

Türk-İş' e bağlı Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı Yönetim Kurulu adına Beraat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. Genel Başkan Ömer Çağırıcı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Beraat Kandili, dinimizde mübarek kabul edilen gecelerden biridir. Her yıl Şaban ayının 14. gününü 15. Gününe bağlayan gece beraat gecesidir.

Mübarek Ramazan ayına adım adım yaklaştığımız bu mübarek gün ve gecelerde yapılacak olan dualarımızın daha makbul olacağı inancıyla yüce Allah’a yönelmeli ülkemiz milletimiz ve tüm Türk-İslam alemi için iyiliklerin ve güzelliklerin artması adına dualarımızı gerçekleştirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta tüm İslam âleminin, teşkilatımızın, üyelerimizin ve özel güvenlik görevlilerinin kandillerini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birliğimize, kardeşliğimize ve insanlığın hayrına vesile olmasını diliyoruz.


                                          Güvenlik-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu Adına
                                                                      Genel Başkan
                                                                     Ömer ÇAĞIRICI

Beraat Kandili Güvenlik-İş Türk-İş Ömer ÇAĞIRICI
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU