Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Yılın En Başarılı Sendika Ödülünü Güvenlik-İş Aldı

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın düzenlediği Yılın En İyileri Ödül Töreninde Güvenlik-İş Yılın En Başarılı Sendikası seçildi.

Yılın En Başarılı Sendika Ödülünü Güvenlik-İş Aldı
Yılın En Başarılı Sendika Ödülünü Güvenlik-İş Aldı İsmail Kutlu
Bu içerik 1564 kez okundu.

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 10. kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece Yeşilköy WOW Hotelde bir törenle gerçekleştirildi.

TÜRK-İŞ'e bağlı Güvenlik-İş Sendikası, Yılın En Başarılı Sendikası Seçilerek ödüle layık görüldü.

Birçok ünlü isminde katılım gösterdiği ödül törenine Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve Yöneticileri katıldı.

Yılın en başarılı sendikası seçilen Güvenlik-İş Sendikası, ödülünü sanatçı Tamer KARADAĞLI’nın elinden Genel Başkan Ömer ÇAĞIRICI aldı.

Genel Başkan Ömer Çağırıcı ödül töreninde yaptığı konuşmada, " Bu ödülü Güvenlik-İş Ailemiz ve Teşkilatımız adına alıyorum" dedi.
Çağırıcı, “Sendika olarak özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın sosyal, ekonomik, hukuki ve özlük hakları için mücadelemiz hiç durmadan 2020 yılında da devam edecektir. Geçen yıl olduğu gibi de bu yıl da önemli projelere imza atarak özel güvenlik görevlilerinin farkındalığını hissettirmeye devam edeceğiz” dedi.
Genel Başkan Ömer Çağırıcı, Güvenlik-İş Sendikamıza bu anlamlı ödülü layık gören Engelsiz Yaşam Vakfı’na Güvenlik-İş Ailemiz ve teşkilatımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 



Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, sahnedeki insanlar

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Serkan Tenk, Mehmet Gazi Akgül, Ahmet Durcuk ve Kenan Karabulut dahil, ayakta duran insanlar

engelsiz yaşam vakfı ödül töreni Güvenlik-İş Sendikası Ömer ÇAĞIRICI yılın sendikası
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU