Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Bankalarda Koronavirüs Önlemleri Arttı

Edirne'deki banka şubelerinin görevlileri, işlem yaptırmak için bankaya gelen vatandaşların eline dezenfektan sıkıyor ve vatandaşları banka şubelerine sırayla alıyor. Dışarıda bekleyen müşteriler sıkça "sosyal mesafe" konusunda uyarılıyor.

Bankalarda Koronavirüs Önlemleri Arttı
Bankalarda Koronavirüs Önlemleri Arttı İsmail Kutlu
Bu içerik 1604 kez okundu.

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınıyla mücadele kapsamında, bankalarda da önlemlerin alındığı görülüyor.

Edirne'deki banka şubelerinin görevlileri, işlem yaptırmak için bankaya gelen müşterilerinin ellerine dezenfektan sıkıyor.

Banka içine, banka şubesindeki gişe sayısı kadar insan alınırken, işlem yaptırmak isteyenler şube önünde sıraya giriyor ve içeri sırayla giriş yapıyor.

Banka görevlileri de maske ve eldiven kullanarak işlemleri gerçekleştiriyor.

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı bankalarda da önlem alındığını belirten banka güvenlik görevlisi Atalay Durmuş, bankaya girecek vatandaşların ellerine dezenfektan ya da kolonya sıktıklarını söyleyerek, "Daha sonra içeride sırayla işlemleri yapılıyor. Örneğin 5 kişinin işlemi bittikten sonra sırada bekleyen diğer 5 kişiyi işlem için bankaya alıyoruz." diye konuştu.

Bankada işlem yaptırmak için bekleyen vatandaşlardan Tamer Eryıldızlı ise toplum sağlığı açısından uygulamanın doğru olduğunu ve hiç yadırgamadıklarını ifade ederek, "Bankaya sırayla girerek işlemimizi yapıyoruz. Vatandaş olarak koronavirüs tedbirlerimizi bizler de alıyoruz. Sonuçta toplum sağlığı." değerlendirmesinde bulundu.

 

koronavirüs önlemi banka özel güvenlik görevlisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU