Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Advert
Apandisiti Patlayan Güvenlik Görevlisi Yaşama Tutunamadı

Apandisiti Patlayan Güvenlik Görevlisi Yaşama Tutunamadı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olan Yaşar Çetin (60) apandisiti patladığı için olduğu ameliyattan 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Güncel - 2019-05-21 11:01:35 Bu içerik 1440 kez okundu.

Efeler ilçesine bağlı Gölcük Mahallesinde oturan evli ve 4 çocuk babası Yaşar Çetin’in rahatsızlığından dolayı bir ay önce kalp kapakçığı değişti. Kan sulandırıcı ilaç kullanmaya başlayan Çetin’in iddiaya göre ilacın etkisiyle apandisiti patladı. Güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ADÜ’nün Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde apandisit ameliyatı olan Çetin, ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Çetin, 3 Mayıs’ta geçirdiği ameliyatın ardından 17 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Ölümüyle ailesini ve sevenlerini yasa boğan Çetin’in cenazesi Gölcük Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine ADÜ Rektör Yardımcıları akademik ve idari personellerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER