Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Advert
Bıçaklanarak Ölüme Terkedilen Sokak Köpeğine Güvenlik Görevlisi Sahip Çıktı

Bıçaklanarak Ölüme Terkedilen Sokak Köpeğine Güvenlik Görevlisi Sahip Çıktı

Sokak köpeğini defalarca bıçakladılar. Mersin'in Tarsus ilçesinde bıçaklanarak ölüme terk edilen Sultan ismi verilen sokak köpeği, bulunduğu parkın güvenlik görevlisi tarafından fark edilerek götürüldüğü veterinerde tedavi edildi.

Güncel - 2019-05-24 12:16:50 Bu içerik 2104 kez okundu.

Olay Tarsus ilçesindeki Atatürk ve Gençlik Parkı'nda meydana geldi. Parkın müdavimlerinden olan vatandaşlar tarafından kça sevilen sokak köpeği Sultan, kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı. Sultan'ın durumu, sabah nöbete gelen güvenlik görevlilerince fark edildi. Güvenlik görevlisi Nebahat Şimşeker tarafından kanlar içindeki Sultan bulunduğu yerden alınarak Tarsus Köpek Bakım Evine götürüldü. Burada veterinerler tarafından tedavisi yapılan ve bıçak yarası nedeniyle yaklaşık 10 santim yırtığı bulunan sevimli Sultan'ın yarasına dikiş atıldı.

Tedavisinden sonra tekrar parka getirilen Sultan'ın kça tedirgin ğu gözlenirken onu hayata döndüren güvenlik görevlisi Nebahat Şimşeker, Sabah vardiyaya geldiğimde Sultan yara bere içindeydi, kanaması vardı, arkadaşları arayıp veteriner sordum, daha sonra köpek evine götürdüm. Kim lüks izmirysa yanına kalmasın. Bunlar insan değil. Bu parkta her zaman hayvanlar gelir ama ilk defa böyle bir şey .

Sultan'ın 5 yıldır parkın müdavimi ğunu ifade eden Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanı Turabi Uçar ise, Sultan yaklaşık 5 senedir her gün bizimle birlikte. Kendini bize çok sevdirdi. Başına ilk defa böyle bir olay geldi biz çok üzüldük. Hayvanlara böyle eziyet edenler insanlıkla alakaları yok, bunlar insan olamazlar. Bu masum hayvanın ağzı yok, dili yok. Buna işkence yapanlar insan olamazlar. Sultanı eski haline getirmek için arkadaşımla beraber elimizden geleni lüks izmirk diye konuştu.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER