Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Kaleiçi’de Yeni Dönem

Antalya Kaleiçi’de yeni dönem başladı. Trafik ve park ihlalleri, sokak işgalleri cezalandırılacak. ‘bilmiyorduk, duymadıydık’ mazeretleri kabul edilmeyecek

Kaleiçi’de Yeni Dönem
Kaleiçi’de Yeni Dönem
Bu içerik 2550 kez okundu.

Antalya'nın tarihi çekim noktası Kaleiçi'de yeni dönem başladı. Antalya Valiliği öncülüğünde oluşturulan ve Büyükşehir Belediyesi ve 'nin de yer aldığı komisyon bir toplantı yaparak 24 Temmuz'da başlatılan uygulamaların sonuçlarını ve gelecek planlarını değerlendirdi. Vali 'nun başkanlığındaki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Vali Karaloğlu, hedeflerinin daha güvenli, huzurlu ve düzenli bir Kaleiçi ğunu söyledi. Karaloğlu, "Bundan sonra trafik, park ihlalleri, sokak işgalleriyle ilgili cezalar uygulanacak. 'Bilmiyorduk, duymadıydık' gibi mazeretleri de kabul etmiyoruz. Aldığımız kararlar harfiyen uygulanacak, ihlal edenlere karşı da gerekli yasal işlemler yapılacak" .
Yapılan değişiklikler arasında araç giriş sınırlaması, seyyar satıcı ve kağıt toplayıcı alınmaması, gürültü sınırının aşılmasına izin verilmemesi, güvenlik kamera ağı, Kaleiçi içinde ring servisinin yanı sıra tur tekneleri içinde bir havuz sistemi yer alıyor.

YENİ DÜZEN NE GETİRİYOR
Seyyar satıcı ve kağıt toplayıcılarının girişine son verildi. 19 sabit, 6 hareketli ve 2 lazer olmak üzere 27 kameralı güvenlik ağı için ihale yapıldı. Tur tekneleri için havuz sistemi kuruldu. 40 özel güvenlik personeli göreve başladı. 75 ayrı noktada kamera sistemi oluşturuldu. 4 elektrikli buggy ve 2 elektrikli binek araç hizmete başladı. Kaleiçi ring hattı oluşturuldu. Müzik yayınları saat 00.00'da sona erecek. 6 işletmeye 25 bin 486'şar lira, bir işletmeye de 2. ihlali ğu için 50 bin 972 TL ceza kesildi. Servis araçları 07.00-12.00 arasında, öğrenci servisleri 07.00-18.00 arasında girebilecek. Otopark alanı sayısı kadar 285'i ticari işletmeler, 150'si konutlar, 46'sı resmi kurum, 481 paskart verildi. Çizilen çizgilerin dışında masa ve sandalye konulması yasaklandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU