Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

TOLEYİS Talep Etti, Bakanlık Harekete Geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüklerine bağlı karantina yurtlarında görev yapan tüm personellere bayram öncesi ek ödeme yapılacağı duyuruldu.

TOLEYİS Talep Etti, Bakanlık Harekete Geçti
TOLEYİS Talep Etti, Bakanlık Harekete Geçti İsmail Kutlu
Bu içerik 3434 kez okundu.

TÜRK-İŞ'e bağlı TOLEYİS Sendikası tarafından, 08 Mayıs 2020 tarihinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne GSB’de ve karantina yurtlarında korona virüs nedeni ile canla başla çalışan tüm personel için bayram öncesi Ek bir ödeme talep etmişti.

GSB bağlı karantina yurtlarında fedakarca çalışan tüm personel için; ''hizmetlerinin karşılığı olmasa da ek bir ödemeyle, bayram öncesi ödüllendirilmelerinin takdire şayan olacağını düşünüyoruz” denilerek talebinin Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne iletildiği bildirilmişti.

 

500 TL Hediye Çeki

Sevindiren haber TOLEYİS Sendikası sosyal medya hesabından duyuruldu.

Gençlik Ve Spor İl Müdürlüklerin bağlı karantina yurtlarında görev yapan tüm personellere her ilde belirlenmiş spor mağazalarından geçerli olacak 500 TL değerinde hediye çeki verileceği belirtildi.

TOLEYİS Sendikasından yapılan açıklama şu şekilde;

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Çalışan Değerli Üyelerimiz ve 696 KHK ile Taşerondan Kadroya Geçen Değerli İşçi Kardeşlerimiz;

8 Mayıs 2020 tarihinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne GSB’de ve karantina yurtlarında korona virüs nedeni ile canla başla çalışan işçilerimiz için bayram öncesi Ek bir ödemenin yapılmasını talep etmiştik.

Talebimiz dikkate alınmış ve bayram öncesi sizlere hediye çeki verilmesine başlanmıştır.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın T.C. Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Bakan Yardımcılarına, Personel Genel Müdürlüğüne ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sizlerin hak ve menfaatlerini korumak ve sağlamak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada devam edeceğimizi bilgilerinize sunarız.

Saygılarımla,

CEMAİL BAKINDI
TOLEYİS SENDİKASI
GENEL BAŞKANI

 

GSB TOLEYİS bayram öncesi Ek ödeme
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU