Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

51 İlde KAAN Uygulaması Eğitimleri Gerçekleştirildi

51 İlde Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN) Uygulaması Eğitimleri Gerçekleştirildi

51 İlde KAAN Uygulaması Eğitimleri Gerçekleştirildi
51 İlde KAAN Uygulaması Eğitimleri Gerçekleştirildi İsmail Kutlu
Bu içerik 2010 kez okundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi web sitesinden 51 İlde KAAN uygulaması eğitimleri gerçekletirildiğini duyurdu.

EGM web sitesinden yaptığı yazılı açıklama şu şekilde;


''Özel Güvenlik Görevlilerinin Genel Kolluk Kuvvetleri ile etkili iletişimi, etkin işbirliği ve koordinasyonun sağlaması amacıyla Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından “Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyon Projesi (KAAN)” hazırlanarak 05/11/2018 tarihinde Bakanlık oluru alınmıştır.

KAAN uygulaması ile Özel Güvenlik Görevlilerinin görev yaptıkları Kamu Hastaneleri, Eğitim Kurumları, Havalimanları, Alışveriş Merkezleri, Park ve Bahçeler ile Toplu Taşıma Alanları başta olmak üzere görev yapılan tüm alanlarda etkin, verimli, sürdürülebilir, ölçülebilir ve denetlenebilir güvenlik hizmeti sunularak halkımıza sunulan güvenlik hizmetinin kalitesinin artırılması amaçlanmıştır.

Pilot il olarak seçilen İstanbul’da uygulamaya başlanan KAAN Projesi, sonrasında 30 büyük şehir statülü ilimizde de hayata geçirilmiştir. Projenin kalan 51 ilimizde de uygulamaya geçirilmesi için KAAN projesinde görev alacak ve gerekli koordineyi sağlayacak özel güvenlikten sorumlu il emniyet müdür yardımcısı, şube müdürü ve şube personeline eğitim verilerek gerekli çalışmalara başlanmıştır.

51 ilimizde gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra projede birlikte görev yapacak polis ve özel güvenlik görevlileri belirlenerek 30 Haziran – 18 Temmuz 2020 tarihleri arasında 688 ayrı noktada 10.727 özel güvenlik görevlisine ve 3.773 genel kolluk personeline eğitim verilmiştir.'' denildi.

KAAN özel güvenlik EGM eğitim
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU