Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Özel Güvenlikte KAAN Geliştirme Çalıştayı: İşbirliği ve Entegrasyonun Önemine Vurgu Yapıldı

27-28 Eylül tarihlerinde gerçekleşen KAAN (Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu) Geliştirme Çalıştayı, sektörde önemli adımların tartışıldığı bir platforma ev sahipliği yaptı. KAAN Geliştirme Çalıştayına, ”İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet..

Özel Güvenlikte KAAN Geliştirme Çalıştayı: İşbirliği ve Entegrasyonun Önemine Vurgu Yapıldı
Özel Güvenlikte KAAN Geliştirme Çalıştayı: İşbirliği ve Entegrasyonun Önemine Vurgu Yapıldı İsmail Kutlu
Bu içerik 348 kez okundu.

27-28 Eylül tarihlerinde gerçekleşen KAAN (Genel Kolluk Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu) Geliştirme Çalıştayı, sektörde önemli adımların tartışıldığı bir platforma ev sahipliği yaptı.

KAAN Geliştirme Çalıştayına, ”İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat Çelik, Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, Trafik Başkanlığı, Asayiş Daire Başkanlığı, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı, Güvenlik Daire Başkanlığı, Koruma Daire Başkanlığı, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Asayiş ve Özel Güvenlik Şube Müdürleri ile sektör temsilcileri ile çok sayıda özel güvenlik görevlilerinin katılımıyla Genel Kolluk Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyonu (KAAN) Geliştirme Çalıştayı gerçekleşti.

 

Çalıştayın ilk gününde gerçekleşen KAAN sunumu, sektördeki işbirliği ve entegrasyonun önemini vurguladı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet AKTAŞ, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve EGM Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat ÇELİK panelde konuşma gerçekleştirerek Özel Güvenlik İlişkisi ve Özel Güvenliğin Genel Güvenliğe katkısı hakkında konuşmalar gerçekleştirdi.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Sn. Ömer Çağırıcı da panelde, özel güvenliğin genel güvenliğe olan katkıları üzerine kritik bir değerlendirme ve önemli bir konuşma gerçekleştirerek KAAN projesi ile hem olaylara anında müdahale hem özel güvenliğin etkinliği ve yüzde 90’lara varan başarılı sonuçlarından dolayı KAAN projesini desteklediklerini ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

 

2 gün süren KAAN Çalıştayında Spor Güvenliği, Ulaşım Güvenliği, Havalimanı Güvenliği gibi birçok konuda uzman katılımcılar tarafından soru cevap şeklinde paneller de gerçekleşti.

KAAN Geliştirme Çalıştayı’nda dikkat çeken bir diğer önemli gelişme ise proje kapsamında başarılı çalışmalar yürüten özel güvenlik görevlilerinin, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş tarafından ödüllendirilmesi oldu.

“KAAN Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu Geliştirme Çalıştayı”, ülkemizdeki her bireyin daha huzurlu ve güvende yaşaması için atılan önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Sektördeki işbirliği ve entegrasyon projesinin (KAAN) artarak devam edeceği belirtiliyor.

 


Özel Güvenlikte KAAN Geliştirme Çalıştayı: İşbirliği ve Entegrasyonun Önemine Vurgu Yapıldı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU