Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Niğde'de KYK güvenlik görevlisi silahlı saldırıya uğradı

Niğde'de KKTC'den getirilerek karantinaya alınan kişilerin kaldığı yurtta çalışan güvenlik görevlisi, av tüfeğiyle vurularak yaralandı.

Niğde'de KYK güvenlik görevlisi silahlı saldırıya uğradı
Niğde'de KYK güvenlik görevlisi silahlı saldırıya uğradı İsmail Kutlu
Bu içerik 2115 kez okundu.

Serhat Açıkgöz, KKTC'den getirilen vatandaşların karantinaya alındığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi merkez kampüsündeki Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Sultan 1. Kılıçarslan Yurdu'nda güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.

MESLEKTAŞININ EŞİ TARAFINDAN VURULDU
Açıkgöz, henüz belirlenemeyen bir sebeple aynı yurtta görev yaptığı meslektaşı Y.İ.K'nin eşi U.K. tarafından ruhsatsız av tüfeğiyle vuruldu.

Niğde'de yurt güvenlik görevlisi silahlı saldırıya uğradı

 

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yurdun etrafında geniş güvenlik önlemi alan ekipler, olay yerinde ve zanlının kaçarken bıraktığı otomobilde inceleme yaptı.

Yaralanan Açıkgöz, ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan U.K'nin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.(kaynak ensonhaber)

KYK güvenlik görevlisi yaralandı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU