Özel Güvenlik Haberi Güncel, Ögg Haber, Özel Güvenlik Sınavı, Özel Güvenlik Soruları, Özel Güvenlik Ders Notları, Özel Güvenlik haberleri 2020
Reklamı Geç

Güvenlik-İş Sendikası'ndan Polis Haftası Ziyaretleri

Türk-İş'e bağlı Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve Sendika Genel Eğitim Sekreteri Ünal Keskin, 10 Nisan Polis Haftası dolayısı ile Özel Güvenlik Daire Başkanlığını ve Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığını ziyaret etti.

Güvenlik-İş Sendikası'ndan Polis Haftası Ziyaretleri
Güvenlik-İş Sendikası'ndan Polis Haftası Ziyaretleri
Bu içerik 2608 kez okundu.

Güvenlik-İş Sendikası'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"Güvenlik-İş Sendikamız Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ve Sendikamız Genel Eğitim Sekreteri Ünal Keskin, 10 Nisan Polis Haftası dolayısı ile Özel Güvenlik Daire Başkanlığını ve Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığını ziyaret etti.

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü ve Özel Güvenlik Daire Başkanı Erkan Yücesan’ı ve Daire Başkan Yardımcısı Uğur Demirci’yi ziyaret eden sendika Genel Başkanımız Çağırıcı daha sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkan Yardımcısı Mustafa Atilla Demir’i ziyaret etti.

Polis Teşkilatımızın 173. Yıl Dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlayan Genel Başkanımız Ömer Çağırıcı; Yaşamın her anında olan Özel Güvenlik Görevlileri olarak Polis teşkilatımız ile birlikte kol kola omuz omuza birlikte mücadele etmekten onur duyuyoruz. Her iki meslek olarak bizler, gerek can ve mal güvenliğinde yeri geldiği zaman vatan savunmasında gözünü kırpmadan hizmet eden insanlarız. Ülkemizde 273 bin gibi büyük bir sayı ile hizmet veren tüm Polis Teşkilatımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyorum.” .

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Özel Güvenlik Daire Başkanı Sayın Erkan Yücesan, Daire Başkan Yardımcısı Sayın Uğur Demirci ve Özel Güvenlik Denetleme Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Atilla Demir’e sendikamız Güvenlik-İş’e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz."

Güvenlik-İş Sendikası Özel Güvenlik Daire Başkanlığı Ömer Çağırıcı Ünal Keskin Erkan yücesan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
ÖZEL GÜVENLİK NEDİR, NASIL OLUNUR?
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU
GÜVENLİK TEDBİRLERİ DERS NOTU